Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dorotka7 Kapitan

|
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 18:45 Temat postu: Jamajka od początku:) |
|
|
Nie pamiętam wszystkiego, więc myślę, że "stara" część Jamajki mi pomoże No ale piszcie co pamiętacie, a nie, że ja sama muszę wszystko sobie przypominać
Jamajka została założona w maju 2010 przez Glena. We wrześniu Glen oddał mi władzę. Styczeń 2011- rozłam w Jamajce. Część naszych graczy- jezyna33. Kajkoska, frogitta i inni założyła gildię MOC W JEDNOŚCI. Część graczy do nas wróciła. Moc po kradzieży konta jezyny praktycznie się rozpadła, a przynajmniej nie jest już tak silna jak na początku. Luty 2011- MasterP chce nas połączyć z gildią Ogniste Smoki. Część graczy odchodzi. W tym nasz honorowy Jamajczyk-dwulicus. Tytuł ten nadał mu Glen po głosowaniu na oficerów, w którym zresztą zdobyłam najwięcej głosów(że tak skromnie przypomnę ), ponieważ zwerbował połowę ludzi z gildii. Sierpień 2011- oficer Kacperch1313 wyrzuca całą gildię właściwie nie wiem dlaczego. Napisałam w opisie po kłótni, żeby mu wstydu nie robić, ale tu chyba mogę . Nie zgodziliśmy się, żeby przyjąć jego kuzyna, bo miał za mały lvl i demokratycznie stwierdziliśmy, że musi jeszcze trochę poczekać (zapychał mi skrzynkę notorycznie od dwóch miesięcy chyba). Kacperch1313 się wkurzył, wylogował się, a gdy nikogo online nie było wywalił kogo tylko mógł...
Jak widać odbudowaliśmy się. Tylko jedna osoba do nas nie wróciła, niestety. Piczoonia . Daro, come back! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 18:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dest Majtek Pokładowy
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 18:20 Temat postu: |
|
|
ja to pamietam jak jakas z topowych gildii pomagala nam robic lochy;P |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotka7 Kapitan

|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 18:30 Temat postu: |
|
|
No tak, Welcome to hell nam pomagało jak jeszcze vegas409 grał. Obecnie pomagają nam Smith and Watson dzięki Ottomo
Nawet dzięki vegasowi dostałam się do WTH jak poszłam podekspić. Wcześniej w Ekstraklasie byłam, ale tam nudy... nawet w WTH było lepiej, a vegas wtedy tak na nich narzekał. Przynajmniej tam jeden tekst nie wisiał 2 dni na chacie xD Jak mnie nie było Muri przejął władzę. Jak wróciłam to mi ją oddał
Btw. pozdro dla ludzi z Ekstraklasy. Naprawdę super macie. Ubaw jak w kościele No albo w grobie, jak kto woli  _________________ http://s10.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/index.php?mode=view&user=9512899 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaban1603 VIP
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 18:33 Temat postu: |
|
|
W grobie to przynajmniej robaczki mają ubaw Tak więc kościół bardziej pasuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotka7 Kapitan

|
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotka7 Kapitan

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Glen
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 16:20 Temat postu: |
|
|
Jestem z Was dumny.... widać, ze w Polsce potrafi coś przetrwać, a nie tylko kryzys. Chapeau bas Dorotko _________________ Słońce Jamajki świeci nad nami wszystkimi |
|
Powrót do góry |
|
 |
vegas409 Nucący Reggae
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 13:59 Temat postu: |
|
|
a o mnie ani słowa  _________________ Dynamika dzisiejszego społeczeństwa opiera się na nieustannym wymyślaniu samego siebie od początku i testowaniu kolejnych wersji „ja” we wszystkich możliwych warunkach. - Peter Sloterdijk |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotka7 Kapitan

|
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotka7 Kapitan

|
Wysłany: Czw Sie 23, 2012 23:08 Temat postu: |
|
|
Parę dni temu zaprosiliśmy dużo ludzi na lochy. Oczywiście nie udałyby się one bez naszego wcześniejszego sojuszu z west mafią Dziękujemy im serdecznie, a szczególnie Biduli, która przekonała do pomocy również gildię Srebrne Smoki (razem ze Srebrnym Smokiem, który lubi robić spam na chacie tak samo jak my i west mafia ) Baka18 i varyvein. Dzięki temu już mamy po 156%. Hip hip huraaa!(bez husarii)
Pierwszy zlot Jamajczyków również odbył się w tym miesiącu  _________________ http://s10.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/index.php?mode=view&user=9512899 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotka7 Kapitan

|
Wysłany: Sob Sty 02, 2016 15:49 Temat postu: |
|
|
Dawno nic nie dodawałam do historii gildii, a trochę tego się uzbierało
W październiku stwierdziłam, że będę miała mniej czasu na grę i oddałam przywództwo Muriemu. Trochę wtedy w rankingu spadliśmy;/ W styczniu 2013 roku KB1000000 przejął koronę. Jak się okazało to był strzał w dziesiątkę Już na początku lutego połączyliśmy się z gildią Dark Gods, która stała się naszą akademią. Mieliśmy super lvle w gildii i podnieśliśmy się w rankingu. Niestety jak zrobiliśmy lochy u nich do tego samego poziomu jaki my mieliśmy to się od nas odłączyli...(ale to później). W kwietniu Muri przejął ponownie władzę. KB stwierdził, że mniej będzie grał. Dark Gods się od nas odwróciło. Teraz widzę, że w ogóle nie istnieją. Jest tam jedna osoba i w opisie mają, że gildia jest zamknięta
KB1000000 oddał postać komuś kto mu obiecał, że zostanie w Jamajce. Ale już na drugi dzień się od nas odłączył. Tak to jest ufać nieznajomym...
W lipcu 2013 roku Dakinia przejęła władzę. Ja przestałam grać, więc nie wiem co się wtedy działo. W każdym razie jak wróciłam w sierpniu 2015 roku Jamajka była na około 60 miejscu w rankingu!
A Dakinia wtedy się nie pojawiała. Z grających osób w Jamajce został tylko Muri i DevilWar(poprawione:) Teraz powinno być już wszystko dobrze). Reszta odeszła. Stwierdziłam, że muszę coś z tym zrobić i napisałam do byłych Jamajczyków, że reaktywuję Jamajkę. Przyszedł Harpan, zdecydowaliśmy, że przejmę koronę. Sporo osób z dawnego grona do nas wróciło.
W grudniu 2015 roku połączyliśmy się z gildią The King, ponieważ w Jamajce średni lvl wynosił poniżej 200 lvla, co było dla wszystkich starych Jamajczyków nie do pomyślenia:) Gildia The King stała się naszą akademią, niższe lvle tam się przeniosły. Przywódca the King został oficerem u nas, a kilka naszych osób oficerami tam:) Teraz średni lvl naszej gildii wynosi 249 i mam nadzieję, że będzie rósł _________________ http://s10.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/index.php?mode=view&user=9512899
Ostatnio zmieniony przez dorotka7 dnia Pon Sty 04, 2016 14:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
DevilWar Majtek Pokładowy
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2016 22:52 Temat postu: |
|
|
Maly blad nie wszyscy odeszli ja jestem od poczatku i pewnie do konca tylko raz zniklem jak Kacperch1313 wywalil wszystkich ale to zaraz wrocilem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotka7 Kapitan

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Harpan BOSS

|
Wysłany: Wto Lip 11, 2017 08:28 Temat postu: |
|
|
Na tą chwilę średni lvl gildii wynosi 321, nieustannie rośnie i zajmujemy 7 pozycje w rankingu gildii  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Harpan BOSS

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 00:38 Temat postu: |
|
|
Średni lvl to 349, pozycja 12. |
|
Powrót do góry |